Contact

Sanne Langbroek

31 Lighthouse Road
Bluff Hill 4110
Napier
New-Zealand

+(00)64 223 141 105


8 opmerkingen:

 1. he Sanne, wat ziet het er allemaal mooi uit zeg, ben wel een beetje jaloers op je hoor!Leuk om te lezen wat je allemaal al meegemaakt hebt in zo'n korte tijd, je schrijft ook leuk. Vind het hartstikke goed van je, ook al zal het af en toe wel een beetje moeilijk zijn, maar je hebt dan nog altijd je familie.Fijn dat je ook werk hebt, het is een begin.Hier gaat alles zijn gangetje.
  De kerstboom al versierd? veel liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sanne-Lotte,
  Als jij je naam leest weet je al wie dit berichtje schrijft. Je hebt een gezellige schrijfstijl, we hebben genoten van je belevenissen. Nu nog een toetoetje.
  Liefs uit Andijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sanne-Lotte. Hier je trouwe fan! Wauw zeg....heb jij her leuk daar in NZ!
  Ach ja meid je moet maar denken,: hier vind ik wat en daar laat ik wat. Was je geen au pair in Auckland had je ook een heel boel gemist!! Positief denken en blijven. Kindertjes zijn nu eenmaal handenbindertjes. Maar alle gekheid op een stokje, ik had best met jou het grote avontuur met Siepie 2 willen mee beleven.
  Groetje vanuit de Ibislaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw en nog eens Wauw, wat een trip en mooie foto's.
  Wij zijn Super en Super trots op je!!!! Opa en Oma uit Andijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi jongelui, veel plezier en genieten maar weer :)Groetjes uit Andijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gossie Sanne -Lotte en Lars, heel herkenbaar dat traject per voer. wij, Opa en Oma hebben dat vaak gelopen, en altijd weer terug die berg op, dat vonden Swij heel vervelend omdat je dan moe was!
  Ik zie wel dat jullie nu toch wel ietsje warmere kleding aan hebben, dus het zelfde dat momenteel hier in Nederland wordt gedragen:(. De zomer wil hier niet echt doorzetten.
  Fijn dat Siepie is verkocht al zal je deze straks wel missen.

  Nu jongelui heel veel liefs uit Andijk maar weer en tot gauw. Groetjes uit Andijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aardig wat type foutjes zie ik. Tja, dat krijg je als men ff snel een briefje terug typt;). Oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi opa en oma! Haha typefoutjes vallen mij niet zo erg op hoor spelling is niet mijn sterkste kant. Wat een lief berichtje en we dragen inderdaad al wat warmere kleding. Al liep ik vanmiddag eventjes in mn tshirt in de zon was het wel lekker. Hopen dat de zomer in nederland nog wat wordt! En over het lopen, tja dat is weer gezonder he.

  Dikke kus van ons xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen